Η “Φιλότεχνη Κιβωτός” δεν είναι ένα απλό κατάστημα. Είναι η κιβωτός που μας ταξιδεύει στην τέχνη, στην ιστορία, στους πολιτισμούς. Είναι η κιβωτός, το κουτί που περιέχει κάτι πολύτιμο όπως είναι ένα  όμορφο δώρο τέχνης,  διαχρονικής αισθητικής, δώρο με ιστορικές ή εικαστικές αναφορές.

Μετά τις σπουδές μου στην ιστορία τέχνης στο πανεπιστήμιο της Σορβόννης Ι και τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην πολιτιστική διαχείριση (Ινστιτούτο Πολιτικών Επιστημών Γαλλίας), εργάστηκα για το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παραδόσεων του Παρισιού.Μεταξύ άλλων για τον σχεδιασμό, την ανάθεση υλοποίησης και γενικά την διαχείριση προιόντων του πωλητηρίου.
Στην συνέχεια μου ανατέθηκε η αντιπροσωπεία αντιγράφων του Λούβρου και της 'Ενωσης Γαλλικών Μουσείων στην Ελλάδα (εκμαγεία, κοσμήματα, χρηστικά...). Από το πρώτο μας κατάστημα (Λεβέντη 4) και καθώς οι συνεργασίες διευρύνθηκαν με πολλά άλλα μουσεία, μεταφερθήκαμε μόλις λίγα μέτρα μακριά, σε μεγαλύτερο ανακαινισμένο χώρο στην οδό Αλωπεκής 8 στο κολωνάκι. Στον ήσυχο αυτό δρόμο με τα όμορφα νεοκλασσικά ευελπιστούμε ότι το αγαπημένο σας όπως μας λέτε κατάστημα  είναι μια όαση χαράς και τέχνης για εσάς. Φρόντισα με μεράκι όλες τις πινελιές αυτού του χώρου, ώστε να αποπνέει αίσθηση φιλοξενίας, γιατί η Φιλότεχνη Κιβωτός είναι πρωτίστως το δικό σας κατάστημα.

Είναι τιμή για τους συνεργάτες μου και εμένα η επισκεψή σας στο φυσικό ή ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Και ιδιαίτερη χαρά να απαντάμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να βοηθάμε στις επιλογές σας

Κλεοπάτρα Λάμπρη-Lanchez
Ιστορικός τέχνης
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ imageΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ image